Een lichtstraat is een lang framewerk van polyester of polycarbonaat dat meerdere ramen op een rij bevat.

Een lichtstraat is uitermate geschikt voor toepassing in stalen of houten daken. Klaassen is gespecialiseerd in zowel het aanbrengen van nieuwe als het renoveren van bestaande lichtstraten. Lichtstraten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en afmetingen. In ons advies houden we rekening met met onder meer het type dak en de gewenste hoeveelheid daglicht en isolatie.


De voordelen
Met lichtstraten realiseren we relatief eenvoudig de toetreding van meer daglicht en hiermee een prettiger werkomgeving. De aanwezigheid van lichtstraten zorgt bovendien voor een besparing op de energiekosten, want extra verlichting is niet langer nodig en de lichtstraten zelf zijn goed isolerend. De lichtstraten van Klaassen zijn uitgevoerd met opaal glas. Deze melkwitte variant voorkomt naast schittering van de zon ook de toevoer van ongewenste warmte.

Over Klaassen
Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Klaassen een brok knowhow in huis. Vanzelfsprekend houden we ook de ontwikkelingen in de markt nauwgezet in de gaten en zijn daarom altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. U kunt rekenen op het beste advies en vakkundig gemonteerde en afgewerkte lichtstraten waar u geen omkijken naar heeft.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!